Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

Åsikter – Vi får bra reklam på Flashback

Bra reklam

Vi får bra reklam på Flashback. Tänka sig att vi får det därifrån, de som annars tar bort allt om oss där. Även vår systertidning I folkets intresse skriver om det.

Så här ser det ut

Vi klistrar in det här så fler kan se det för snart kommer det att raderas på Flashback. Det kommer att raderas för de vill inte för allt i Världen att någon skall få reda på våra program och absolut inte att någon skall använda dem mot Flashback.

Först skrev ”Pellets” detta:

Vi får notera lite om näthatarens påståenden:

Not: Dubbel foliehatt! Skulle detta vara sant skulle programmeringen vara värd Miljarder….

Det är uppenbart att du inte kan så mycket om företag och nu visar du mycket tydligt att du inte kan något om programvara heller. Men det var ju väntat. Programvara som kan posta inlägg mot andra på ett forum är inte unikt alls. Flashback har under flera år haft problem med organisationer som spammar inlägg. Oftast är det reklam för potensmediciner och liknande. Att sådan programvara skulle vara värt miljarder visar på okunnigheten hos Pellets och en sådan näthatare skall kalla andra för ”foliehatt” och ”klappmongo” när han bevisligen är ett själv. Inte ofta man får sig ett gott skratt men här bjöd Pellets på ett när han själv är den han beskyller andra för.
Han skriver längst ner att vi ljuger patetiskt, det är näthataren Pellets som är patetisk i sin tro att han kan det han skriver om.

Denna näthatare är om möjligt ännu mer korkad än den förre. För det första ser man ingen humor alls i det som Pellets skrivit så varför han ”garvade” är höljt i dunkel. Han tror att vi är den han näthatar så illa. Vad jag hört kommer gruppen runt Luffa att stämmas för förtal när nuvarande mål är klart. De skall ”tydligen” vara identifierade…

Nåväl, här kommer nästa:

cjh är aningens lugnare näthatare än de andra i gänget men fortfarande en näthatare. Han tänker också ett steg längre och förstår att det inte är deras hatobjekt som äger hemsidan.

Någon har varit flitig och läst på:

Pellets, som försökt läs på hur saker och ting fungerar, fattar ändå inte hur det fungerar och är tillräckligt korkad för att påstå att WordPress ”suger hästballe och är pinsam för att ens vara gjord på 2000 talet”. WordPress är det absolut, utan jämförelse, det mest populära bloggsystemet på vårt klot.

Han som ni näthatar så intensivt har bett oss om hjälp att hitta alias ”Luffa”. Luffa i sin tur har bett oss att hitta en som skall kalla sig för ”Ackeson” och några till. Det händer ibland att näthatare ber oss om hjälp att hitta de som diskuterar emot näthatarna, DET är patetiskt:

Nu tror vi inte en sekund på att Luffa ville få hjälp. Det han gör är att provocera men vi tar inte åt oss. Vi har definitivt inte försökt hitta identiteterna bakom de han rabblar upp så ni kan vara lugna.

Den andra foliehatten igen:

Jag har ingen aning om vad för editor teamet bakom WordPress använder men tror knappast det är Microsofts tidigare rosade ”Frontpage”. Vi vet nu i varje fall att foliehatten gått i grundskolan, mer än man kunde gissa faktiskt…

REDAKTIONEN

Uppdaterad: 2018-11-25 — 18:23

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!

Skriv motsvarande siffror på raden nedan *