Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

DOWNLOAD

Översättaren

”Översättaren” är ett datorprogram som utvecklades ur ”Transmaster” som var ett tidigare program. Översättaren började säljas 1995 och när Google började med översättningar genom webbläsare på nätet försvann marknaden under ungefär år 2000. Totalt såldes runt 500st och runt 300 delades ut gratis. Programmet fungerar utmärkt fortfarande men bilderna på knapparna har en dålig upplösning för dagens datorer. Läs mer om Översättaren här.

Version: 3.01.000809
WindowsUpdateStop

WindowsUpdateStop paketet innehåller programmen WUB och WUMT . Programmen är inte utvecklade av oss.
Detta paket är utvecklat av två skilda personer och två skilda program som jobbar effektivt ihop.

WUB:
Först använder man WUB till att helt stänga Windows update. Det går inte starta update på något annat vis än att starta den igen från WUB.
Manual på Engelska
Upphovsrätt enligt EULA

Utvecklat av : BlueLife § velociraptor / www.sordum.org

 

WUMT:
När update är igång använder man WUMT till att gömma de uppdateringar du inte vill uppdatera med. Man kan också uppdatera med detta program eller titta på tidigare uppdateringar. Efter att detta program använts stänger man igen med WUB.
Manula mm 1 (Ryska)
Manual mm 2
Manual mm 3

Utvecklat av : Okända personer. De anstränger sig för att inte vara kända.

 

SÄKERHET
Båda programmen har testats mot flera virusprogram och kontrollerats att inte göra annat än vad de är avsedda för. Läs också texten längst ner vad som gäller.

FBnickBrowse

FBnickBrowse gör det enkelt att bläddra bland olika alias nedladdade från Flashback med FBnickLoader. Läs manualen först: Manual Programmet kan laddas ner från manualsidan också.

Version: 1704140017
FBnickLoader

FBnickLoader laddar enkelt ner alla Flashbacks runt 60 miljoner inlägg. Läs manualen först: Manual Programmet kan laddas ner från manualsidan också. Numera stoppar Flashbacks brandvägg programmet från att ladda ner mer än några hundra inlägg. Just denna version är också stoppad genom User Agent.

Vi har utvecklat en ny nedladdare som kommer runt Flashbacks brandvägg men är inte säkra på att släppa den fri. Orsaken är att det nu krävs mer handhavande och installation av tredjepartsprogram för att det skall fungera.
Version: v1711070242

Virusprogram
Program och filer är packade i ZIP-filer på grund av att virusprogram alltid tillåtet ZIP-filer medan de oftast stoppar nedladdning av exe-filer. När programmet är uppackat kan det vara så att virusprogrammet inte känner igen det, i vissa fall uppkommer detta bara när exe-filen startas. Svara virusprogrammet på så sätt att du godkänner att det kan köras.
Manualer
Manualer, om sådan erfordras, finns det under menyn ”VÅRA PROGRAM” i avsnittet för valt program.
Andras program finns oftast manualerna på respektive hemsida eller liknande.
Garanti
Vi garanterar att våra program inte har några andra uppgifter än de som beskrivs i manualen. Programmen utför alltså inga mystiska manövrar som att samla in användaruppgifter, installera virus, installera bakdörrar eller något annat obskyrt. Vi avstår från automatiska uppdateringar för att inte programmen skall innehålla autostartade länkar med syftet att inga misstankar om dolda överföringar skall förekomma.
Andras program gäller garantier enligt det som framkommer på deras hemsidor.
Formalia
Våra program är inte ”Freeware”.
Upphovsrätten för dessa program och koden till dem ligger hos programmeraren.
För närvarande ger vi bort dessa program till en var som vill använda dem.
Vi tar inte ansvar för vad våra program används till eller om de ställer till med skada oavsett var, när eller hur. Vi lämnar inga garantier att de alltid kommer fungera. Så fort programmen är nedladdade och installerade är programmen användarens ansvar.
Andras program som vi lägger upp här gäller de regler som står i rutorna här ovan för det.