Creeper MediaCreeper

Drivs av SIG-gruppen

DOWNLOAD

Program

File Description File size Downloads
zip FBnickBrowse Läs manualen
55 KB 83
zip FBnickLoader Läs manualen
85 KB 53

 


Virusprogram
Program och filer är packade i ZIP-filer på grund av att virusprogram alltid tillåtet ZIP-filer medan de oftast stoppar nedladdning av exe-filer. När programmet är uppackat kan det vara så att virusprogrammet inte känner igen det, i vissa fall uppkommer detta bara när exe-filen startas. Svara virusprogrammet på så sätt att du godkänner att det kan köras.
Manualer
Manualer, om sådan erfordras, finns det under menyn ”VÅRA PROGRAM” i avsnittet för valt program.
Garanti
Vi garanterar att våra program inte har några andra uppgifter än de som beskrivs i manualen. Programmen utför alltså inga mystiska manövrar som att samla in användaruppgifter, installera virus, installera bakdörrar eller något annat obskyrt. Vi avstår från automatiska uppdateringar för att inte programmen skall innehålla autostartade länkar med syftet att inga misstankar om dolda överföringar skall förekomma.
Formalia
Programmen är inte ”Freeware”.
Upphovsrätten för dessa program och koden till dem ligger hos programmeraren.
För närvarande ger vi bort dessa program till en var som vill använda dem.
Vi tar inte ansvar för vad våra program används till eller om de ställer till med skada oavsett var, när eller hur. Vi lämnar inga garantier att de alltid kommer fungera. Så fort programmen är nedladdade och installerade är programmen användarens ansvar.

Datorintresse © 2017