Creeper MediaCreeper

Drivs av SIG-gruppen

DOWNLOAD

FBnickBrowse

FBnickBrowse gör det enkelt att bläddra bland olika alias nedladdade från Flashback med FBnickLoader. Läs manualen först: Manual Programmet kan laddas ner från manualsidan också.

Version: 1704140017
FBnickLoader

FBnickLoader laddar enkelt ner alla Flashbacks runt 60 miljoner inlägg. Läs manualen först: Manual Programmet kan laddas ner från manualsidan också. Numera stoppar Flashbacks brandvägg programmet från att ladda ner mer än några hundra inlägg. Just denna version är också stoppad genom User Agent.

Vi har utvecklat en ny nedladdare som kommer runt Flashbacks brandvägg men är inte säkra på att släppa den fri. Orsaken är att det nu krävs mer handhavande och installation av tredjepartsprogram för att det skall fungera.
Version: v1711070242

Virusprogram
Program och filer är packade i ZIP-filer på grund av att virusprogram alltid tillåtet ZIP-filer medan de oftast stoppar nedladdning av exe-filer. När programmet är uppackat kan det vara så att virusprogrammet inte känner igen det, i vissa fall uppkommer detta bara när exe-filen startas. Svara virusprogrammet på så sätt att du godkänner att det kan köras.
Manualer
Manualer, om sådan erfordras, finns det under menyn ”VÅRA PROGRAM” i avsnittet för valt program.
Garanti
Vi garanterar att våra program inte har några andra uppgifter än de som beskrivs i manualen. Programmen utför alltså inga mystiska manövrar som att samla in användaruppgifter, installera virus, installera bakdörrar eller något annat obskyrt. Vi avstår från automatiska uppdateringar för att inte programmen skall innehålla autostartade länkar med syftet att inga misstankar om dolda överföringar skall förekomma.
Formalia
Programmen är inte ”Freeware”.
Upphovsrätten för dessa program och koden till dem ligger hos programmeraren.
För närvarande ger vi bort dessa program till en var som vill använda dem.
Vi tar inte ansvar för vad våra program används till eller om de ställer till med skada oavsett var, när eller hur. Vi lämnar inga garantier att de alltid kommer fungera. Så fort programmen är nedladdade och installerade är programmen användarens ansvar.

Datorintresse © 2017